ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 2006

Επιτυχημένη χαρακτηρίζρται η συμμετοχή του Δήμου Αλοννήσου στην έκθεση Φιλοξένια 2006 της Θεσσαλονίκης. Το διαφημηστικό υλικό ήταν από τα καλλίτερα καθώς ήταν το μόνο που συμπεριλάμβανε ψηφιακό μέσο DVD πολύ καλό φυλλάδιο και ωραίες θεματογραφίες αφισσών και τσαντών.

Πολλά τα θετικά μηνύματα καθώς το ενδιαφέρον των καταναλωτών επισκεπτών στο περίπτερο του Δήμου ήταν εντονώτερο από κάθε προηγούμενο.

Επιτυχημένη ήταν και η προώθηση του διαφημηστικού υλικού καθώς βασίστηκε στις φιλότιμες προσπάθειες των εκπροσώπων του Δήμου αλλά και των εθελοντών συμπατριωτών μας.

Δυστυχώς έλειπαν τα ενημερωτικά φιλλάδια των συλλογικών οργάνων των επαγγελματιών εκτός από αυτό του συλλόγου ισιοκτητών ενοικιαζομένων δωματίων που ήταν όμως πολύ μικρή η ποσότητα και εξαντλήθηκε από τις πρώτες 3 ώρες.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρατηρήθηκε και από πολλούς Αλοννησιώτες που κατέκλυσαν τη Θεσσαλονίκη. Περιδιαβαίνοντας στα ΛΑΔΑΔΙΚΑ είχες την εντύπωση ότι βρισκόσουν στο Πατητήρι.

Εκπρόσωποι της απερχόμενης αλλά και της νέας δημοτικής αρχής, εθελοντές και επισκέπτες συνεργάσθηκαν αρμονικά και το αποτέλεσμα ήταν πολύ θετικό.